Els informadors turístics s'estrenen al BiciLab

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb l'estiu, tornen els informadors turístics a Andorra la Vella, que enguany també estaran al Bicilab. Seran més d'un centenar que facilitaran informació durant tres mesos als visitants de la parròquia. Molts repeteixen. 

Més de 100 joves seran els informadors turístics d'Andorra la Vella, repartits entre l'oficina de Turisme i Informació, el carrer i aquest any com a novetat n'hi ha 7 al Bicilab.

"És el primer any que es posen a treballar i hem cregut convenient que vist la demanda que hi ha de visites al BiciLab i que serà una temporada turística alta, doncs aquest any ens hem equipat de forma més nudrida amb monitors de totes aquestes activitats."
David Astrié, cònsol major d'Andorra la Vella

Han augmentat també els informadors de carrer pel nombre de sol·licituds rebudes, perquè des del comú intenten oferir feina a tots els joves que fan la demanda. Una feina que per a molts és la primera però d'altres porten estius a l'esquena. Destaquen el bon ambient i també la possibilitat de conèixer gent i ser més social.

Marta Carmona, informadora turística, explica que ja és el tercer any treballant i detalla que li agrada per la gran quantitat de gent que arriba a conèixer. També és el cas de Laia BurgosQueralt Corominas, que destaquen el "dinamisme" de l'ofici. 

Un punt que ha volgut recalcar el cònsol és la importància dels idiomes i sobretot els ha encoratjat que els parlin sense por, ja que també és un molt bon moment per practicar i millorar

informa: Maria Lucena
Imatges: Sergi Linares 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.