Inquietud de veïns i comerciants per l'impacte de les obres al Fener

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dilluns que ve s´iniciaran els treballs de renovació i embelliment de l´avinguda del Fener. Unes obres que es faran per trams i que tindran una durada aproximada de mig any.

Des de la cruïlla del carrer Sant Antoni fins a la sortida de l´aparcament comunal del Fener. Una superfície de 1.783 m2. Aquest és el primer tram de les obres de l´avinguda del fener d´Escaldes-Engordany que començaran a partir de dilluns.

Les obres permetran la renovació de la xarxa separativa d´aigües pluvials i fecals però a més, aprofitaran per embellir l´espai. Uns treballs complexes per la llargada de la via i la densitat de població que hi viu i per això, el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, indica que des del comú s´han marcat com a prioritat minimitzar l´impacte i facilitant els accessos.

Per això, a més, les obres s´aturaran durant els períodes de major afluència de visitants a la parròquia com el pont de la Puríssima o les festes de Nadal. Els comerciants i veïns celebren la reforma però veuen en preocupació l'impacte que pot generar en els seus establiments. El propietari de comercial Graells, Josep Graells, considera que les obres són necessàries "perquè és un carrer segundari una mica oblidat" però es manté expectant davant l'impacte de les reformes. En la mateixa línia es pronuncia la propietària de Bones Companyies, Sílvia Peris, qui considera que "si el carrer està millor i hi ha més espai, serà bo per a tots", però ignora "com anirà". Lluís Viver, propietari de la tapisseria Viver, creu que tot i que "diuen que el pàrquing estarà obert i serà gratuït, la gent quan vegi obres ni entrarà".

Des del comú asseguren que vetllaran pel complimenr dels terminis d'execució a més, d´oferir places d´aparcament comunals de forma gratuïta a aquells veïns o establiments que en tinguin en el tram en obres mentres durin aquests treballs.

Informa: Ariadna Comas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.