Ja hi ha dues psicòlogues adherides a la CASS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'adhesió dels psicòlegs a la cartera de serveis avança amb una certa lentitud a causa dels convenis que s'han de signar i a la formació lligada a la història clínica compartida. Entre una vintena de professionals interessats, n'hi ha 10 que estan en ple procés i alguns que ja l'han pogut culminar. 

Ho ha compartit la presidenta del Col·legi de Psicòlegs, Sílvia Palau: "Actualment tenim dues psicòlogues que estan incloses a la cartera de serveis, d'altres estan pendents de signar el conveni amb la CASS. Hem d'entendre que hi ha una part de formació als psicòlegs perquè és una situació molt nova. Ens hem d'adaptar a la història clínica compartida, conèixer-la... hem de fer un rodatge. És tot molt nou, fa molt poc que hem entrat, però serà molt útil per aquests casos, per fer arribar a la part de la societat amb menys recursos aquesta prevenció".

Informa: Laura Cugat
Imatges: Anna Romagosa 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.