Jacint Risco creu que s'haurien de revalorar totes les pensions, també les més altes 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A Andorra hi ha unes 300 persones que cobren una pensió d'invalidesa o de jubilació que supera més de dues vegades el salari mínim i a qui no se'ls ha revalorat des de fa gairebé 8 anys.

Així ho assegura el representant dels pensionistes al Consell d'Administració de la CASS. Jacint Risco assenyala que els ha suposat una pèrdua de poder adquisitiu de l'entorn del 18% i confia que es pugui resoldre enguany.

"Nosaltres des de la CASS hem proposat que hi hagi el que va passar l'any passat amb els salaris, que aquells que tenien més salari cobraven menys IPC. Aquesta proposta la CASS ja l'ha fet des de fa més de tres anys. I esperem que ara això es pugui arribar a solucionar. L'any passat gairebé hi arribem a temps. Esperem que aquest any es vagi recuperant aquest poder adquisitiu per a les persones, perquè és injust."

Jacint Risco, representant dels pensionistes al Consell d'Administració de la CASS.

Informa: Redacció
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.