Jaume Amigó evoca els paisatges de Japó i l'Himàlaia a la galeria Art al Set

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des d´avui Jaume Amigó exposa a la galeria Art al Set a l´Andorra Park Hotel. Dues sèries, gravats i acríl·lics, que són plens de referències de paisatges del Japó, l´Himàlaia i records de vistes que es barregen entre blancs, negres i els colors de la terra.

Com en un jardí japonès, les roques s´organitzen formant petits illots envoltats de l´aigua. Els sintoistes parlen de cosmos, el buit que s´omple d'objectes. Jaume Amigó parla de formes evodades per paisatges que poden ser interiors perquè "pinto de memòria i el que vols treure és el que portes dins", explica. "Els hi dic paisatges però de vegades poden ser obsessions, perquè t'obsessiones amb formes i colors i les vas repetint".

L´artista s´impregna d´històries, d´experiències i materials que recull en els seus viatges com les flors de l´Himàlaia. "A 5.000 metres d'alçada a l'Himàlaia on no hi havia pràcticament vegetació hi vaig trobar unes flors que em van fascinar, la bellesa que tenien, el lloc on eren...I a partir d'aquí vaig començar a dibuixar flors", diu Amigó. Es defineix com "un col·leccionista de formes", que va trobant i plasmant.

La mostra d´Art al Set es podrà veure fins a final octubre a l´Andorra Park Hotel.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.