Joan Albert Farré sobre les 'targetes black': La gestió del diner públic ha de ser impecable"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La gestió del diner públic ha de ser impecable. Així s'ha referit el conseller de Liberals d'Andorra i Unió Laurediana Joan Albert Farré als pagaments injustificats amb tarjeta de crèdit que el Tribunal de Comptes va detectar el 2014 per part dels excònsols Montserrat Gil i Manel Torrentallé. En declaracions al programa "Ara i aquí" de Ràdio Nacional, Farré s'ha mostrat confiat que les institucions esvaeixin tota ombra de dubte.

El conseller de la minoria comunal d'UL a Sant Julià de Lòria, Joan Albert Farré, lamenta que els excònsols d'UL Montserrat Gil i Manel Torrentallé fessin pagaments sense justificar amb les targetes de crèdit comunals per valor de 10.200 euros el 2014, tal com ha constat el Tribunal de Comptes. Segons ha dit a Ràdio Nacional, entèn que és un problema personal que està en mans de les institucions perquè s'esclareixi. Creu que "la gestió del diner públic és impecable i indubtable" i confia que "les institucions podran redreçar la situació de manera que no quedin dubtes de cara a la ciutadania".

Pel que fa la majoria de Laurèdia en Comú, afirma que ja és hora que presenti el pla pressupostari del mandat, tot i entendre que l'actual majoria hagi volgut agafar-se un temps per situar-se. "Tenim ànsia de saber com volen enfocar el madat comunal econòmicament i quin tipus de polítiques pressupostàries volen portar a terme".

Sobre Naturlàndia, Farré assegura que cal professionalitzar-ne la gestió  ja que no correspon als comuns administrar parc. Per últim ha reiterat els perjudicis que suposa per a la parròquia que el Govern no faci les fases u i dos del vial de Sant Julià.

Informa: Andrés González-Nandín   Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.