Joan Pau Miquel va intentar regularitzar des de la presó cotitzacions de primes en negre de directius de BPA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La CASS va posar al juny en coneixement de la justícia que Joan Pau Miquel, conseller delegat de BPA, va enviar des de la presó un xec amb les cotitzacions de diversos directius de l'entitat per valor de mig milió d'euros. La parapública no va acceptar aquestes cotitzacions perquè Miquel ja no era l'administrador del banc. 

Joan Pau Miquel, conseller delegat de BPA, i únic detingut per l'afer, hauria enviat, des del centre penitenciari, un xec a la CASS amb cotitzacions de diversos directius del banc per valor de centenars de milers d'euros. El motiu d'aquest enviament era que aquestes cotitzacions no s'havien fet efectives quan era prescriptiu.

Des de la parapública es va rebutjar el xec ja que la forma de trametre-ho no era la correcta. Entre altres coses, perquè Joan Pau Miquel no era ja l'administrador de l'empresa i, per tant, no podia fer efectives les cotitzacions. La direcció de la CASS va decidir posar aquests fets en coneixement de la justícia perquè prengués les decisions oportunes.

Per altra banda, l'AREB està treballant en la creació de l'organigrama del futur banc bo, Vall Banc. La contractació del personal no es podrà dur a terme fins que PrycewaterhouseCoopers hagi acabat l'auditoria de BPA, prevista inicialment pel setembre, i es conegui l'abast dels actius lícits i tòxics d'aquest banc.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.