Johan Baptist Strauss per començar l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Auditori Nacional s'ha omplert per assistir al concert d'any nou a càrrec de l'ONCA, en aquesta ocasió centrat en l'obra del petit de la nissaga StraussJohan Baptist Strauss.

Com sempre, el públic andorrà és fidel a una fita tan assenyalada i l'auditori era ple de gom a gom. Enguany l'obra de Johan Baptist  Strauss ha protagonitzat el concert i no és un fet aleatori, ja que es tracta del més destacat de la nissaga Strauss. De fet, la seva fama com a personatge públic era comparable al prestigi com a compositor.

Onze peces en un viatge per la història i l'obra del compositor, que van aconseguir elevar un vall popular com era els vals als recintes musicals més prestigiosos del continent. Com és habitual, Albert Gumí ha acompanyat el concert amb comentaris i curiositats sobre la vida del petit dels Strauss.

Informa: Joan A. Sarimento
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.