Jordi Gallardo tanca amb "regust amarg" l'etapa al Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'encara president de Liberals ha admès sentir-se decebut per com s'ha tancat l'etapa al Govern amb el trencament de la coalició amb Demòcrates.

Amb regust amarg. Així és com tanca Jordi Gallardo l'etapa a l'executiu després de quatre anys treballant amb Demòcrates. Més enllà de la patacada en les generals, se sent decebut per l'incompliment del pacte amb els taronges en aquesta nova legislatura.

"Com han acabat les coses i cap a on ens ha portat la dinàmica del resultat i després els compromisos que no s'han mantingut i que estaven pactats i escrits fa que quedi un regust amarg per part d'aquell que sempre hem defensat, perquè era el que les parts havien convingut, que s'havia de reeditar d'alguna manera la coalició."
Jordi Gallardo, president de Liberals

Tanmateix, confia en la renovació de Liberals que es decidirà en un congrés el dia 22. Una renovació que Gallardo creu que implica cares noves per liderar un nou projecte amb el suport de les figures tradicionals de la formació.

"Crec que és responsabilitat dels qui hem tingut càrrecs dins del partit, estem implicats i hem lluitat per construir i mantenir aquest partit d'acompanyar també d'alguna manera o ajudar aquestes persones."
Jordi Gallardo, president de Liberals

Figures com la de Jordi Gallardo, que descarta a curt termini tornar a primera línia. La pròxima fita, les eleccions comunals amb la premissa de presentar-se en solitari.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.