Jordi Grau lloa l'evolució culinària del país
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
El cuiner Jordi Grau ha passat pels micròfons de la Nacional. Ha avaluat de bon el nivell de la restauració nacional i de la feina feta al seu restaurant de Soldeu per guanyar l'única estrella Michelin del país.
El xef observa que en els darrers temps la cuina del país ha donat un pas endavant. "El veig cada vegada millor. Cada vegada el veig més amunt i cada vegada hi ha més coses". I sobre l'estat del restaurant on és el Xef, Ibaya, assegura que està en un punt immillorable. "Estem treballant molt dur i Ibaya està en el millor moment de la seva història".
Un altre xef de renom, que va passar per les jornades de la setena edició de l'Snow Club Gourmet de Grandvalira, és Paolo Casagrande. Amb tres estrelles Michelin, aquest cap de setmana va oferir tasts gastronòmics amb tocs de tòfona blanca. Les properes propostes vindran d'Itàlia, Espanya i el Japó el 18 de gener, el 8 de febrer i el 29 de març.
Informa: Redacció