Jordi Serra es mostra crític amb els comptes de la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El conseller de la minoria massanenc, Jordi Serra, interpreta que el Tribunal de Comptes no ha aprovat ni els comptes comunals del 2013, ni l'operació de rescat d'EMAP. Creu que, simplement, no els desaprova a l'espera del que digui l'INAF. El cònsol major, David Baró, ja l'ha desmentit.

Jordi Serra ha instat el cònsol de la Massana a fer de manera immediata la consulta a l´INAF per veure quina és la classificació que l´organisme regulador fa dels actius adquirits per la banca. El conseller de la majoria ha insistit que el Tribunal de Comptes no ha aprovat els comptes comunals del 2013, sinó que no els ha desaprovat. 

Sobre aquesta qüestió s´ha pronunciat avui el cònsol massanenc, David Baró, qui s´ha remès a la roda de premsa de fa uns dies, en la qual va explicar els detalls de la situació. Baró ha desmentit Jordi Serra, assegurant que el comú ja ha donat trasllat a la documentació necessària perquè l´INAF pugui emetre el seu dictamen. 

El cònsol major defensa les accions dutes a termes des del comú en relació a aquest tema, assegurant que gràcies a la política de contenció duta a terme per l´actual equip comunal, s´aconseguirà reduir significativament el dèficit que arrossega la parroquia.

Declaracions de Jordi Serra, conseller de l´oposició al comú d´Encamp i David Baró, cònsol major de la Massana

Informa: Ana Alamán Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.