Jornada gratuïta per als escaldencs a Caldea 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui diumenge és un dia festiu per a Caldea, que ha obert de manera gratuïta per als residents de la parròquia. Ja sumen més de 1.000 els escaldencs i escaldenques que han aprofitat aquesta segona edició per capbussar-se de manera gratuïta.

La jornada de portes obertes ha estat impulsada per part del termo údic i del comú d'Escaldes-Engordany, que vol apropar el balneari a la gent de la parròquia.

Des de les 11 del matí i fins a les 6 de la tarda, els residents d'Escaldes-Engordany tenen via lliure per entrar al centre d'oci termal. La iniciativa també ha estat pensada per als infants d'entre 3 i 4 anys que poden gaudir de l'spa infantil. La proposta ha estat tot un èxit, només obrir les portes, ja tenien 1.000 entrades.

Alguns coneixien la iniciativa i repeteixen de l'any passat, però també n'hi ha d'altres que els ha agafat per sorpresa. 

Des del comú recorden que a aquelles persones que no els vagi bé venir avui se'ls hi facilita l'oportunitat d'aprofitar aquesta oferta fins al 30 de novembre.

Hotel de Caldea

El comú preveu que les obres de l'hotel de Caldea arrenquin ben aviat i obrir-lo a principi del 2026.

"El projecte de l’hotel de Caldea va per bon camí. Tot i que encara no hi ha data prevista per començar les obres, els terminis es mantenen i l'obertura està prevista per a l'inici del 2026. El centre d’oci termal va tancar l’agost amb ingressos de prop de 3 milions d’euros i fan un molt bon balanç de l’estiu."

Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany

Informa: Bruna Luque

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.