Les jornades Al novembre parem taula incorporen tallers de cuina amb nens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Davant l'èxit de la primera edició, la Massana repeteix "Al novembre parem taula", unes jornades monogràfiques per aprofundir en els coneixements culinaris en diferents àmbits.

Són 7 sessions, de l'11 de novembre al 13 de desembre, amb diferents tallers de cuina destinats a grups d´entre 10 i 15 persones impartits per especialistes. Es repetiran els que l'any passat van tenir llista d'espera, com ara el curset d'iniciació al món del vi o el de cuina japonesa.

La novetat principal, però, és que hi ha tres tallers de cuina amb nens. Aicí ho han destacat les conselleres d'Educació i de Cultura de la Massana, Natàlia Cusnir i Jael Pozo. Els impartirà la naturòpata Pili Borra i se centraran en còctels sense alcohol, batuts, mini-plats, amanides i pastissos salats. L'objectiu és que els nens es diverteixin cuinant i interactuïn amb els pares.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.