Jornades de portes obertes al Lycée per orientar els alumnes sobre el futur

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els baccalauréats professionals són una via per aprendre un ofici o continuar estudiant per a aquells que tenen dificultats. Alhora els acosta a una especialització que el dia de demà els port portar a graus superiors o a la universitat.

Entre aquest dijous i divendres 200 alumnes de troisième participen a les jornades de portes obertes per decidir el seu futur. Si bé la majoria solen triar la via general, uns vuitanta alumnes triaran la professional.

Els que han fet la visita d'especialitats han passat per Comerç on estudia el Mohamed Slimanire, que reconeix que la via professional l'ha encaminat després dels seus mal resultats que no li van permetre fer Gestió i Administració d'Empreses.

Durant la visita, a la secció de Cuina i Restauració s'ha pogut veure com es flambegen uns pinxos de fruita o identificar olors com fan els sommeliers, mentre a la cuina es preparaven uns dolços. 

En un altre espai els alumnes han après la formació d'electricitat coneguda com Melec. Al centre donen molta importància que les explicacions es facin d'alumne a alumne, destaca el director Olivier Salvan.

Si bé reconeixen que els baccalauréats professionals no tenen la mateixa imatge que altres formacions, sí que donen una fotografia més ajustada del que és la feina en el lloc de treball. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.