Jover dimiteix per "no perjudicar el projecte"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una decisió que Jover ha volgut acabar de meditar amb la plana major del partit. Reunió d'alt nivell aquest migdia, en la qual el fins ara titular de Finances ha ponderat quines havien de ser les conseqüències del seu incompliment tributari amb el cap de Govern, Xavier Espot, la síndica general, Roser Suñé, i el president del grup parlamentari, Carles Enseñat. Una decisió, la d'apartar-se de la primera línia política, que ha pres per no perjudicar el projecte. 

"Tinc la consciència molt tranquil·la de les actuacions que he fet des de la societat. Penso que no he de donar cap mena d'oportunitat que per culpa dels meus errors, que els reconec plenament, es pugui atacar el projecte".

Eric Jover, ministre de Finances

El cap de Govern ha explicat que es va assabentar dels fets ahir al vespre, quan els hi va comunicar el mateix Jover. Diu que l'obertura de l'expedient per part de Tributs demostra també la salut democràtica, ja que ningú està per sobre del compliment de les lleis. 

"Amb la decisió que ha adoptat aquest dilluns està evitant que tots els projectes i iniciatives legislatives no quedin mediatitzades per una errada humana".

Xavier Espot, cap de Govern

Prendrà el relleu tant al capdavant de Finances i també com a portaveu l'actual secretari d'estat de Transició Digital, César Marquina. La dimissió de Jover es farà oficial dimecres, després del consell de ministres.

Informa: Ariadna Guiu 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.