El juliol pot tancar amb un augment en les entrades de vehicles del 2%

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Centre Nacional del Trànsit preveu aquest juliol un augment en les entrades del 2% respecte del mateix període de l'any passat. Això significaria un increment de 8.000 vehicles. Tot i que la darrera quinzena de juny i els primers cinc dies de juliol han estat pitjors que l'any passat, s'espera un canvi de tendència.

[so] En termes globals, s'espera que aquest juliol entrin a Andorra 388.000 vehicles. En aquest sentit es preveu que actes com l'especatcle del Cirque du Soleil tinguin un impacte positiu. Amb tot es calcula que el canvi de tendència constatat el cap de setmana passat en el qual van entrar al país prop de 3.000 vehicles més que en el mateix període del 2013 continuï el juliol. D'altra banda, també es preveu que aquest cap de setmana sigui especialment propici pel que fa a les entrades per França coincidint amb la diada nacional del 14 de juliol. Informa: Victor Reolid Imatges: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.