Al juliol va haver-hi un milió de visitants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest juliol Andorra va rebre 990.000 visitants, amb un augment del 16,3% respecte el mateix mes de l'any passat. Ha crescut més d'un 10% tant la xifra dels que fan nit com la dels excursionistes.

La gran majoria dels que van venir al juliol, com ja és habitual, procedien d'Espanya i França però també va augmentar força la xifra, en més d'un 60%, de gent d'altres nacionalitats.

No hi ha canvis significatius i el principal motiu dels que han visitat el Principat el constitueixen les compres. Segueixen la natura, activitats d'oci cultural com participar en esdeveniments lúdics i també la pràctica de l'esport.

La majoria dels visitants són famílies i després hi ha les parelles i els amics que fan una estada al Principat. El percentatge dels que arriben sols està al voltant del 6%. El grup més nombrós té entre 45 i 64 anys.

Pel que fa al nombre de vehicles que van entrar a Andorra el mes passat va ser de prop de 400.000, amb un increment del 6,9% respecte el juliol del 2022. L'augment més gran ha estat dels que han vingut per la frontera del riu Runer.

Informa: Pere Moliné
Locució: Laura Mitjans

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.