La junta de presidents aprova per al 2024 un pressupost per als grups de 950.000 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La junta de presidents ha aprovat per al 2024 una dotació pressupostària de 950.000 euros que el Consell transferirà als grups parlamentaris. La meitat es repartirà entre els cinc grups i l'altra es dividirà entre els 28 consellers. Aquesta dotació Inclou l'IPC previst d'enguany i la previsió per al 2024. 

La subsíndica ha informat que s'han presentat quatre currículums per cobrir places d'inspector de l'Agència de Protecció de Dades i s'ha recordat al Govern que queda pendent nomenar un membre de l'Autoritat Financera. També s'ha parlat del relleu de Marc Vila, que acaba el mandat el 4 de desembre com a raonador del ciutadà.

"Encara no s'ha posat cap nom sobre la taula. Cadascú nomenarà qui cregui oportú, però el millor seria que es posessin tots d'acord", ha detallat la subsíndica general, Sandra Codina.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.