Junts proposa obligar a les empreses de més de 50 empleats a incorporar persones amb diversitat funcional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La coalició de centreesquerra Junts proposa obligar per llei a les empreses de més de 50 treballadors incorporar, com a mínim, una persona amb diversitat funcional. És una de les propostes programàtiques que han explicat després de visitar a AMIDA.
Per a la coalició Junts, la intregració del col·lectiu de persones amb discapacitats dins el món del treball és fonamental. És per això que aquesta tarda s'han reunit amb representants de l'Associació de Minusvàlids i Disminuits, per tal d'explicar-los alguns dels canvis que volen fer en aquest sentit si arriben al Govern. Un és la incorporació obligatòria de membres d'aquest col·lectiu a les empreses de més de 50 treballadors. També la bonificació fiscal per a les empreses que incorporin treballadors amb diversitat funcional.La número 1 de la llista territorial de la Massana, Mariona González, també ha recordat la proposta de la coalició pel que fa a l'atenció domiciliària. Assegura que volen que arribi a tothom i que és el Govern qui hauria de centralitzar aquest servei i no els comuns, com passa ara.Junts també recorda que s'ha de revisar el codi de relacions laborals i adaptar-lo als convenis nacionals i internacionals que s'han signat des que va entrar en vigor.Informa: Judit Pedrós Imatge: Ll. Calvo / V. Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.