Una Justícia més àgil i eficaç

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Constituït el nou Consell Superior de la Justícia. El president, Josep Maria Rossell, demana la implicació de tots els estaments per millorar l'eficàcia i l'agilitat de la Justícia. Amb aquest objectiu pretén mantenir reunions periòdiques amb batlles, magistrats i advocats, així com amb els funcionaris judicials.

Agilitzar el sistema judicial requereix la implicació de les institucions i dels estaments, segons Josep Maria Rossell. Amb aquesta intenció ha avançat, durant l'acte de jurament com a nou president del Consell Superior de la Justícia, que mantindrà periòdicament reunions amb tots els actors implicats, com ara batlles, magistrats, advocats, procuradors i funcionaris judicials.

"Ens asseure'm amb tots", diu Rossell, "i intentarem buscar punts d'inflexió per tal de millorar el funcionament de la Justícia, que és el que esperen els ciutadans. Que no sigui tan lenta, que sigui més transparent i garantista", ha dit el nou president del Consell Superior de la Justícia.

La cerimònia de jurament s'ha dut a terme a la planta baixa de la Casa de la Vall. La resta de membres que integraran l'òrgan són Antoni Fiñana, Olga Adellach, Ramon Camp i Olivier Montel.

Informa: Joan A. Sarmiento

Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.