Justícia, salut i habitatge, les línies mestres d'Andorra Endavant

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Endavant proposarà la reforma de la constitució que permeti noves vies per escollir alts càrrecs judicials i un nou sistema electoral. Són dues de les apostes del partit de Carine Montaner, que també demana posar-se mans a l'obra amb el registre de la propietat. 

Justícia, salut i habitatge són les línies mestres del grup parlamentari d'Andorra Endavant. Amb idees clares de com dur a terme reformes en aquest àmbit. En el judicial "proposarem una reforma una proposta d'acord per canviar la constitucio i per canviar els nomenaments judicials que són polítics", explica Carine Montaner, presidenta del grup parlamentari d'Andorra Endavant.

Com voldrien que el president del Consell Superior i el fiscal general fossin escollits? Segons Montaner, "ho farem de manera col·legial, amb diferents membres del sector de la justícia"

Un fet que passaria per una reforma constitucional. I tota reforma de la carta magna passaria també per un referèndum. Així com una reforma del sistema electoral, una altra de les apostes de la formació liderada per Carine Montaner

Pel que fa a l'habitatge, demanen de nou fer aflorar els pisos buits. "Posar sobre la taula el tema del registre de la propietat, ja que sense aquest registre és molt difícil posar en marxa accions", ha dit Montaner.

Demanen de nou trobar fórmules perquè l'estat pugui adquirir els pisos que els bancs s'han quedat per impagaments d'hipoteca. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.