Jutjat un grup de joves per furts en establiments i escoles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Tribunal de Corts ha jutjat avui un grup de joves que entre juliol i octubre del 2007 van cometre una trentena de furts, principalment de peces de cotxe i de combustible. Els acusats també van ser els responsables d'una onada de furts a escoles. Els danys i el valor dels objectes sostrets s'acosten als 10.000 euros. El fiscal demana penes d'entre dos anys i sis mesos de presó per als acusats.

El grup jutjat va protagonitzar una onada de robatoris en centres educatius entre juliol i octubre del 2007. En tots els fets van participar dos dels processats. La resta ho va fer esporàdicament.

Els joves van entrar a escoles andorranes i franceses d'Escaldes-Engordany, Canillo, Santa Coloma i la Massana i ho van intentar a Ordino i Sant Julià de Lòria. Se'n van emportar material electrònic, ordinadors i diners en efectiu. Els processats també van entrar en diversos establiments d'on es van emportar peces de cotxe i van sostreure en sis ocasions combustible dels camions d'una empresa.

L'edifici de Radio Andorra també va ser un lloc visitat pels processats en dues ocasions. Van entrar per un balcó i es van endur un altaveu i una antena. Els danys causats durant els furts i el valor dels objectes sostrets s'acosta als 10.000 euros. El fiscal ha demanat penes d´entre dos anys i sis mesos de presó, part ferma i part condicional, i el pagament de la responsabilitat civil. Les defenses consideren excessives les penes tenint en compte que els fets van passar fa sis anys i que tots han refet les seves vides.

El fiscal ha sol·licitat, a més, dos anys de presó, part condicional, per a un dels acusats per un delicte de tràfic de drogues, que va confessar davant la policia.

Informa: Ana Alamán   Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.