L'andorrà Esteve Martínez prepara un espectacle cinematogràfic i un homenatge als 30 anys de The Smiths

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les programacions d´estiu porten a Andorra alguns dels andorrans que estan triomfant a l´exterior. Aquesta tarda Esteve Martínez actua amb la seva banda Tana and The Pocket Philarmonic, una projecte que va del swing, al folk i acaba en un gran escenari cinematogràfic.

Amb 17 anys va marxar a fer els estudis de música a França on aviat va arrelar fent part de grups de llarg recorregut com Chozpareï. Alguns dels seus membres, com el cantant i ell mateix van crear Tana and the Pocket Philarmonic, un projecte que aquest dimecres es podrà escoltar a la plaça Coprínceps, i on ell toca el violí i forma part dels cors.

El grup, que ja va ser fa dos anys al Festival Músiques del Món, amplia la secció de cordes i afegeix bateria. Ara estan en un projecte "molt visual" que espera poder mostrar algun dia a Andorra, musicar pel·lícules animades en blanc i negre. "Ho reinterpretem tot", explica el músic andorrà amb la seguretat que l'espectacle "tindria molt bona rebuda" a Andorra.

Un altre dels projectes d´Esteve Martínez és un homenatge als 30 anys de The Smiths un disc de versions amb grups del sud de França.

El disc es preveu que surti el 13 d´octubre. Mentrestant aquest dimecres l'andorrà torna a casa amb l´alegria de poder compartir amb el seu públic una part dels seus projectes.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.