L´organització d´ALA17 busca fórmules per enfortir el model
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
L´organització d´Andorra Land Art busca enfortir el model. Mentre ja s´ha convertit en un referent per a ciutats com Guimaraes que ha creat un esdeveniment similar inspirat en la cita andorrana. Aquesta setmana s´ha tancat la segona edició que en xifres, només a la fàbrica de la llana deixa 6.000 visitants. En aquest espai s´ha presentat el curtmetratge de cloenda dirigit per Isak Fèrriz.
"Odissea" és el curtmetratge que tanca la segona edició d´Andorra Land. Han estat dos mesos en què s´han descobert noves maneres de dialogar amb la natura i descobrir manifestacions que ens parlen del canvi climàtic i de la migració, com és el cas del treball dirigit per Isak Fèrriz.
Ara l´organització que ha vist néixer iniciatives similars en altres països busca altres fórmules per assegurar el creixement i la consolidació de cara a la tercera edició, que serà el 2019.
Moles ha destacat que l´interès i les sinergies creades amb la Fundació Sorigué, l´Ateneu Barcelonès, l´associació catalana de Land Art, entre d´altres, han contribuït a posicionar Andorra com a territori de parla artística enmig de la natura.
6.000 persones han passat per la fàbrica de la llana en aquests dos mesos en què el camí dels drets humans amb la magnitud de l´obra de Sellarès, la Zona Ras i els miradors de Canillo han estat l´aparador d´aquesta edició.
Informa: Rosa Alberch
Imatges del documental : Ruper Films i Reunió de Papaia.