La 26a Mostra Gastronòmica aplega 380 comensals i 22 restauradors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La gastronomia s´ha apoderat d´Ordino amb la 26 Mostra Gastronòmica. Un esdeveniment que ha aplegat centenars de persones al centre de congressos de la parròquia i que ha servit per donar visibilitat a la cuina del país i altres plats més exòtics.

Plats innovadors com un carpaccio de patata violeta amb foie gras o d'altres més tradicionals com una sopa de ceba. Aquestes són només dues de les mostres que han tastat els assistents, que s'han donat cita aquest diumenge a Ordino per gaudir d'una experiència culinària que ha satisfet restauradors i comensals.

A més, enguany s'han incrementat les xifres de l'any passat, ja que hi ha hagut 30 assistents més i de 2 restauradors més, fins a arribar als 22. En aquest sentit, des de la corporació ordinenca també s'ha assenyalat que un 20% dels expositors són nous d'aquest any. Precisament, per això s'ha decidit realitzar un espectacle de dansa del ventre.

Els organitzadors han considerat tot un èxit l'edició d'enguany i també s'ha aprofitat la mostra per retre homenatge a François Dechosal, Joan Berenguer i Pere Tàpias.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.