La 9a Ruta de la Tapa incrementa la qualitat amb propostes més elaborades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La 9a Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria aposta per millorar la qualitat de les propostes dels restauradors.

En aquesta edició, que tindrà lloc del 23 al 26 de febrer, el preu augmenta i passa de 2 a 3 euros. Per poder completar el passaport caldrà tastar les 17 tapes participants, una més que l´any anterior. El 2016 van ser 40 les persones que van assolir el repte.

Com a novetat, els premis també augmenten i el guardó a la millor tapa i al millor restaurant passarà de 200 a 300 euros. A més, s'amplia un dia. La consellera de Turisme de Sant Julià, Meritxell Teruel, ha explicat que "les anteriors edicions començaven divendres i acabaven diumenge" mentre que "aquest any començarà dijous perquè la gent ja surt a sopar".

El conseller de Cultura, Josep Roig, explica que l'objectiu és "convertir la ruta en un esdeveniment encara més atractiu" per "atreure força visitants a la parròquia i que puguin degustar totes les novetats".

Informa: Ariadna Comas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.