La Batllia absol el comú d'indemnitzar Manel Sansa pel seu acomiadament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Batllia ha desestimat la demanda de l'exdirector de protocol i comunicació del comú d'Andorra la Vella per acomiadament improcedent. La sentència palesa que la vinculació laboral de Manel Sansa amb el comú entrava en el règim de relació especial i, per tant, absol la corporació de qualsevol obligació d'indemnitzar-lo. Sansa pot ara apel·lar en un termini de 13 dies.

El 31 de gener la nova majoria comunal d'Andorra la Vella va decidir prescindir dels serveis del director de protocol i comunicació, Manel Sansa. L'afectat, entenent que es tractava d'un acomiadament improcedent, va decidir demandar el comú a qui reclamava una indemnització de 71.635 euros.

Sansa argumentava que durant els onze anys seguits al comú va treballar sense cap mena de contracte escrit i que, quan l'any 2009 va ser nomenat director de Comunicació, va quedar sotmès al règim general laboral. Per això entenia que no es podia considerar el seu càrrec dins del règim de relació especial.

La sentència, en canvi, entén que el demandant confon la classificació de la seva vinculació amb l'administració pública -que sempre va ser de personal de relació especial- amb les seves funcions de director de Comunicació. Per tant, desestima íntegrament la demanda i imposa a Sansa la totalitat dels costos processals. La part demandant pot interposar, en un termini de 13 dies, recurs d'apel·lació contra aquesta resolució.

Informa: Jordi Cama Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.