La campanya en favor de Càritas finalitza amb prop de 600 joguines recollides

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més ha finalitzat amb èxit la campanya de recollida de joguines de Reis en favor de Càritas. Impulsada per Ràdio i Televisió d'Andorra i amb la col·laboració de MoraBanc, aquest any es tanca la 23a edició amb el principal objectiu acomplert, que cap infant es quedi sense joguina.
Durant tot el mes de desembre s'han recaptat més de 600 joguines en els diversos punts de recollida, que aniran destinats a 246 nens. Unes dades molt similars a les de l'any passat.

Però la feina no acaba aquí, un cop es porten tots els regals de les diferents parròquies a Càritas, s'han d'organitzar per franges d'edat i per parròquies. Més d'una cinquantena de nois i noies col·laboren en el procés d'embolicar els regals i de distribució. Hi han participat alumnes del col·legi Janer, Sant Ermengol, Sagrada Família i del Lycée. Per alguns és el primer cop.

Per molts d'altres ja comença a ser una tradició.

Tothom que ho ha volgut ha pogut aportar el seu gra de sorra en una campanya solidària que de ben segur dibuixarà molts somriures aquestes festes.

Informa: Héctor Romance Imatge: Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.