La capital mantindrà la Nit de Copes al juny i buscarà una nova proposa per l'octubre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella celebrarà el De copes al centre històric només una vegada a l'any. Serà a principis d'estiu, i aprofitant la bona afluència que té l'acte en aquestes dates. A l'octubre el barri tornarà a acollir una festa, però en aquest cas, temàtica.

El De copes al centre històric va fer-se per primera vegada el 2013 amb un format bianual. L'actual corporació ha decidit mantenir la jornada lúdica però dur-la a terme només al juny. Aquest dijous ha estat la sisena edició, i l'afluència entre els comerços i retaurants participants, gairebé una setantena, ha estat força elevada. 

De fet, des del comú ja preparen una nova proposta per a finals d'estiu. La consellera de Promoció turística i comercial d´Andorra la Vella, Mònica Codina, ha explicat que "el De Copes quedarà consolidat al juny com a inici d'estiu i entre el setembre i l'octubre farem una nit de compres temàtica".

Entre les novetats destacades de l'edició d'ahir al vespre destaquen la gratuïtat dels aparcaments o els sortejos de vals de compres de fins a 400 euros. A més, també hi van haver les ja tradicionals actuacions de ball, música en directe o descomptes especials als comerços.

Informa: Judit Pedrós   Imatge: Jordi Seabra

Entrevista completa a Mònica Codina a l'Ara i Aquí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.