La casa Rossell d'Ordino exposarà públicament part del seu patrimoni per primera vegada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les Jornades europees del patrimoni tornen al país amb els béns mobles de la casa Rossell d´Ordino com a eix principal.

Andorra participarà una vegada més en les Jornades europees del patrimoni, com en els darrers 23 anys. Enguany, els béns mobles d´una de les cases més importants d´Andorra, la casa Rossell, d´Ordino, es convertiran en el tema principal de l'exposició "La casa Rossell: una mirada interior", organitzada pel ministeri de Cultura, Joventut i Esports. A més serà la primera vegada que s´exposi aquesta part del patrimoni de forma pública.

La col·lecció es podrà visitar del 15 de setembre al 16 de setembre del 2018 a la planta baixa de l´era del Raser d´Ordino i servirà per descobrir els diferents àmbits de la vida quotidiana de la família andorrana, amb objectes com ara monedes, llibres, joies i documents.

Amb motiu de les jornades que s'estendran del 15 al 17 de setembre, l´ONCA Bàsic oferirà un concert dissabte 16 de setembre, a les 19h, a l´era gran de la casa Rossell.

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.