La Central acull una xerrada sobre voluntariat, una opció per a joves sense edat de treballar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cooperació, altruisme i satisfacció personal. Són alguns dels adjectius que acompanyen el voluntariat, una opció per a molts joves que encara no tenen edat de treballar. Avui membres de Govern han ofert una xerrada a La Central d'Andorra la Vella per explicar-los el gran ventall de possibilitats que tenen de col·laborar en els esdeveniments que es fan a Andorra.

Per l´abast d´una cursa del Dia de l´esport per a tothom, que té una participació de 3.000 persones, es necessiten 60 voluntaris.

Per donar servei i atendre els prop de 5.000 espectadors, una nit de representació del Cirque du Soleil en calen uns 45.

Els voluntaris són part fonamental en qualsevol organtizació d'esdeveniments. Ho sap bé la Lara, que n'ha participat en molts dels que es fan a Andorra.

Aquesta tarda La Central ha acollit una xerrada sobre els diferents tipus de voluntariat que es poden fer aquí a Andorra. Ara es vol impulsar el de protecció civil per atendre els afectats en casos com va ser l´incendi de l´edifici de la Massana. Per això reben un curs especial. En qualsevol d´ells s´hi pot participar a partir dels 16 anys.

Per a aquells que es vulguin apuntar a les properes cites ho poden fer ajudant a la cursa de la dona el 5 de juny, el mundial de trial l'11 i 12, la cursa Marc GG el 19 o preparar-se per al gran esdeveniment de l'estiu, el Cirque du Soleil, amb la reunió de voluntariat que hi haurà el 29 de juny.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Jordi Seabra Locució: Anna Lladó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.