La COP21 finalitza amb el propòsit que la temperatura del planeta no creixi per sobre dels dos graus

La cimera pel clima de París, que ha comptat amb la participació d'Andorra a través de la ministra d'Agricultura, Sostenibilitat i Medi Ambient Sílvia Calvó, ha acabat amb una proposta d'acord. El text preveu la revisió del compliment dels objectius cada cinc anys.

S'hi ha arribat després de dues setmanes de negociacions entre 196 delegacions nacionals. La proposta d'acord s'ha qualificat d'històrica, ambiciosa i equilibrada. L'objectiu final de l'acord és que la temperatura del planeta no creixi per sobre dels dos graus, objectiu que requerirà l'esforç de tots els països. Cada 5 anys es farà un balanç dels èxits assolits en aquest àmbit de control climàtic. Tot i l'optimisme de les fonts oficials, ja hi ha qui ha criticat que s'ha arribat a un acord de mínims, molt lluny de les expectatives inicials.

Informa: Agències

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.