La cinquena edició de la Gimkana't a 7 bandes té per temàtica el medi ambient i la sostenibilitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 3 d'octubre és el dia escollit per celebrar la Gimkana't a 7 bandes d'enguany per cinquè any consecutiu. Aquesta edició tindrà per temàtica el medi ambient i la sostenibilitat.

Els joves han de formar grups de 4 persones i es desplaçaran amb autobús per fer les proves. Entre els premis destaquen unes sessions de múixing i entrades per a Port Aventura per dos dies amb nit d'hotel.

Les inscripcions s'obriran demà i finalitzaran el dia abans de la prova, el 2 d'octubre. El nombre de participants està limitat a 200. La sortida i l'arribada serà al Parc Central d'Andorra la Vella.

El conseller de Joventut del comú d'Andorra la Vella, Marc Pons ha explicat que l’objectiu d’aquesta activitat consisteix en “crear un intercanvi de relacions entre els joves, ja que no tots es coneixen, a través de la competició i també de la germanor. Durant aquesta activitat els joves es desplaçaran pel país mitjançant l’autobús com a forma de responsabilitat social davant el medi ambient, el consum d’energia i l’optimització dels recursos, que són els valors que hem volgut promoure amb aquesta activitat.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.