La comissió interparroquial de circulació no vol que els agents portin armes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La comissió interparroquial de circulació es posiciona en contra del port d'armes entre els agents de circulació. Una qüestió que ha de quedar regulada en la futura llei del cos que quedarà enllestida l'any vinent. Avui, 12 nous agents de circulació han iniciat un curs de capacitació bàsica que els donarà més eines per treballar prop de la població. Feia quatre anys que no es feia aquesta formació per manca de noves incorporacions als serveis comunals.

La llei dels agents de circulació estarà enllestida l'any vinent. Així ho ha assegurat el president de la comissió interparroqual de circulació, Jordi Minguillón. El cònsol major d'Andorra la Vella assegura que l'elaboració de la llei està molt avançada, però que encara queden qüestions per determinar, com ara fins on arriben les atribucions dels agents. El que sí està decidit, segons el cònsol major de la capital i president de la comissió interparroquial de circulació, Jordi Minguillon, és el no al port d´armes. Ha explicat que la idea és mantenir les atribucions que tenen actualment els agents.

Minguillón ha estat l'encarregat d'inaugurar un curs de capacitació bàsica de 180 hores per a dotze nous agents de circulació. Es tracta d'una formació que feia 4 anys que no es duia a terme per manca de noves incorporacions. El curs de capacitació els donarà eines per atendre millor els ciutadans i els turistes, ha dit el cap de cirulació d'Andorra la Vella, Antoni Pujol.

Dels dotze agents que segueixen el curs, vuit són d'Andorra la Vella. Pujol ha assegurat que els nous efectius suposaran un reforç, tot i que no cobriran la vintena d'agents que durant els darrers anys s'han jubilat a la capital.

Informa: Ana Alamán Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.