La Creu Roja espera arribar a les 1.000 donacions de sang en la darrera campanya de l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Creu Roja ha encetat l´última campanya de donació de sang de l´any. Aquesta serà la tercera i durarà fins demà al vespre.

Aquesta darrera col·lecta permetrà tancar un any molt positiu pel que fa a donacions, que fins al moment arriben a les 700, tot i que caldrà comptabilitzar-hi les aportacions d´aquests dies. Aquesta acció complementa la marató de sang d'ara fa uns mesos.

La directora de la Creu Roja,Isabel Castelao en fa una valoració positiva: "Fins ara estem bastant contents. Tenim previst organitzar una altra Marató de Sang de cara a l'any que ve. Si tot va bé a principis d'any fixarem les dates per a la propera campanya."

Per tal de donar sang només cal tenir més de 18 anys i pesar més de 50 kg. A més, caldrà passar una petita revisió mèdica per tal de donar el vistiplau a la donació. Com és habitual abans i després de la donació es proporcionen begudes i menjar per recuperar forces.

Castelao insisteix però que "es necessita sang tot l'any. Com Andorra és un país petit i no pot disposar d'un banc de sang, hem de tenir convenis amb França i Espanya per poder estar subministrats de sang tot l'any. D'aquí que Andorra organitzi en retorn campanyes per participar d'aquesta col·laboració."

L´objectiu simbòlic seria arribar a les 1000 donacions i s´espera que aquests dies es pugui arribar a una xifra propera al miler. La campanya durarà fins demà a les 21:30h a les instal·lacions d´Assegur.


Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.