La defensa del policia condemnat per revelació de secrets recorrerà al Constitucional

La lletrada del policia condemnat a inhabilitació professional i presó condicional per revelació de secrets ha assegurat que, previsiblement, recorrerà la confirmació de la sentència del Tribunal Superior al Constitucional.

El Superior va confirmar l´argument de la fiscalia que considerava que l'agent havia compartit informació sensible amb un amic condemnat per maltractament i que aquesta informació hauria estat utilitzada per assetjar una víctima.

La lletrada també ha assegurat que el Govern encara no ha executat la sentència per la qual l'agent havia de percebre diversos salaris ja que havia estat suspès del cos. El motiu de la suspensió era una altra causa, blanqueig de capitals del narcotràfic, de la qual va ser absolt per un defecte de forma durant la instrucció del cas.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.