La demanda a l'hospital per negligència és el més vist al web aquesta setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les notícies més llegides els darrers set dies d'andorradifusio.ad estan encapçalades per una demanda a l'hospital. Les altres fan referència a l'esport i als successos.

Una parella demandarà l´hospital per negligència mèdica, és el més vist del web aquesta setmana. La dona embarassada de sis mesos va anar a urgències amb dolors abdominals i després de moltes hores de patiment i un fort tractament farmacològic li va començar el part. Li van fer una cesària d´urgència. El nadó va morir un hora després. La família afectada creu que hi ha hagut mala praxi perquè no es va detectar que la dona estava de part i presentarà una denúncia.

El torneig MIC de Futbol 7 ha estat el segon més vist. Va tancar dues intenses jornades de competició amb rècord de participants i domini absolut del Futbol Club Barcelona, que s´ha imposat en les quatre finals disputades a l´Estadi Nacional. Els menuts ´cracks´ del futur han tornat a mostrar la seva qualitat.

Per últim, l'accident d'un motorista que va resultar ferit aquest dimecres en patir un accident a la Baixada del Molí d´Andorra la Vella és el tercer més vist de la setmana. L´accident es va produir quan el motorista, que circulava en direcció a la rotonda de Tobira, va ser atropellat per un vehicle que s'incorporava al carrer de la Grau fent una maniobra prohibida.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.