La dona, el flamenc o simplement la màgia de l'art, a l'Àngels Gallery

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquestes festes Àngels Gallery proposa quatre artistes que parlen de la dona, del llenguatge del flamenc i d'una realitat en què sovint ens plantegem el perquè de les coses o simplement ens deixem portar per la màgia de l'art.
És la visió que Patrick Guarinos fa del coneixement. Un quadre pel qual s´ha utilitzat més d´un centenar de fotografies i sobre el qual s´ha dibuixat, pintat i fet collage. Ell és un dels quatre artistes que exposa des d´aquesta setmana a la galeria Àngels Galery.

En un altre espai hi trobem Ismael Costa amb quadres d´inspiració espanyola, una cultura que li ve de família i que li permet transmetre la força dels seus pinzells.

De la dona també en parla l´escultor Patrick Cristophe que representa la sensualitat de la mirada d´una dona enamorada en uns seients que recorden cignes de formes femenines voluptuoses.

I acabem amb una mirada al cinema on tot pot semblar real però el pintor s'encarrega de recordar que estem davant una tela on l´arista es permet de convertir un porc en una lectura de la Gioconda i amagar una vista del "Resplendor" de Kubrick darrere un conill que sembla voler parlar.

Informa: Rosa Alberch Imatges: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.