La fallaire major tornarà a ser una dona setze anys després

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Lídia Samarra serà la nova fallaire major després de trobar l´argolla de Fontargent en el tradicional matí de gimcana a la vall d´Incles que enguany ha estat protagonitzada per l´aigua i no només la que han trobat a les proves.

Ha estat un matí passat per aigua per a aquells que s´ho miraven, però també per als dos equips que ajuden els candidats a fallaire major, que s´han remullat en més d´una prova. Enguany la gimcana de la recerca de l´argolla a la vall d´Incles ha recollit l´esperit dels vint anys que fa que es realitza aquest joc de camp.

Després de fer totes les proves ha arribat el moment de la veritat. Cadascun dels equips rep les indicacions geogràfiques i les pistes per trobar el trofeu que determina qui serà el nou fallaire major. No passen ni deu minuts que un dels equips localitza l´argolla.

Uns que guanyen i a l´altre equip s´ho prenen amb esportivitat. Lídia Samarra serà la nova fallaire major i Igor Veliz el menor. El relleu es farà el dia 23 a la tarda durant els actes del repartiment de la flama del Canigó. Abans, el proper cap de setmana es farà el taller de falles i el següent es faran les falles tradicionals que s´utilitzen en el bateig de foc durant la revetlla.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.