La febre dels "escape room" arriba a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El primer escape room del món es va obrir l'any 2007 al Japó. Des de fa unes setmanes, se n'han instal·lat alguns a Andorra. Un joc que posa a prova la capacitat lògica i l'astúcia dels jugadors i que cada vegada té més seguidors al Principat.

Un enigma, un espai tancat i seixanta minuts. Aquest és l'ambient que es troben els jugadors més intrèpids que s'endinsen en un escape room. L'objectiu: descobrir la clau del misteri, escapar i completar el joc. N'hi ha d'ambientats en laboratoris, presons, temples... però els d'Andorra s'han fixat en el país.

Des que fa unes setmanes es van obrir els primers locals al Principat, centenars de persones ja han provat l'aventura d'un escape room. Un joc de moda que atrau, fins i tot, turistes. Alguns locals treballen ja per crear una ruta turística entre els diferents escape rooms del país.

Un joc de lògica amb emocions contrastades. De l'angoixa a l'èxit. Un entorn on no calen habilitats específiques, com la força. Això fa que gent de totes les edats pugui participar-hi. Un desafiament que treballa, també, els valors d'equip.

Algunes sales ja treballen en nous desafiaments, després que els jugadors hagin rebut amb bona acceptació els escape rooms al Principat.

Informa: Marc Guadilla / Hèctor Romance Imatges: J.Seabra / S.Periago / S.Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.