La Festa de la Neu del Club Piolet, a Pal, torna a ser un èxit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Festa de la Neu ha aplegat centenars de nens i nenes a l'estació de Pal, de Vallnord. L'Andi, el Piolet i la Violeta els han acompanyat durant un matí carregat d'activitats i propostes. El temps, a més, ha acompanyat en un dia en què l'estació d'esquí estava pleníssima d'esquiadors, molts dels quals, disfressats.

Un munt de famílies s'han atansat fins a la Festa de la Neu del Club Piolet, al sector de Pal de Vallnord, per poder gaudir d'un dia intens d'activitats, aptes per a tots els públics però pensades especialment per als més petits de la casa, des de jugar amb diversos models d'inflables i altres jocs d'estratègia o de competició, fins a disfressar-se i pintar-se la cara, entre altres.

A banda de la música de la Coral Rock d'Encamp, que ha actuat en directe i ha repassat els millors temes, la festa tenia altres al·licients, com el sorteig de videoconsoles i la degustació gratuïta de xocolata i caldo.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.