La Fira d'Andorra la Vella tanca amb més afluència que l'any passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Fira d´Andorra la Vella tanca portes aquest diumenge amb la satisfacció d´haver superat les xifres d´afluència de l´any passat. De persones n´hi ha hagut tots tres dies, però especialment dissabte. Pel que fa als comerciants, també clouen amb èxit un cap de setmana llarg dedicat a impulsar les vendes de diversos sectors. En clau automobilística, s´han tancat força operacions.

Prop d'una trentena de transaccions comercials pel que fa a la compra de vehicles, compromisos de serveis de restauració per a esdeveniments diversos i interès també per altres productes comercials. Sembla, doncs, que la Fira d'Andorra la Vella acaba amb un bon balanç no només d'afluència de persones, sinó també pel que fa als números de caixa.

En aquesta edició hi ha hagut diverses marques que s'han quedat sense poder disposar d'un estand a la trobada. Una qüestió que s'haurà de resoldre de cara a l'any vinent, tot i que l'espai serà, en principi, el mateix. I és que desplaçar la fira fora del centre no sembla factible des del punt de vista del comú.

L'altra qüestió és el passeig del Riu, on transitar s'ha fet força difícil a causa de les aglomeracions. En tot cas, els venedors d'aquesta zona també s'han mostrat satisfets pel nombre de vendes.

Informa: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.