La Fira del Roser enceta el calendari de fires a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Centenars de persones s´han aplegat aquest matí al barri de Rocacorba de Sant Julià de Lòria per gaudir de l´inici de la temporada de fires, amb la Fira del Roser, que enguany ha comptat amb 80 parades i una demostració de vehicles i bicicletes elèctriques.
La temporada de fires s'ha iniciat aquest matí amb la Fira del Roser, la primera fira mensual després de l'aturada durant els mesos d'estiu. En aquesta ocasió, la fira ha comptat amb la participació de fins a 80 paradistes que oferien productes tan diversos com ara, ratafia feta a Sant Julià de Lòria, peces de roba fetes a mà o confitures, entre altres.

El barri de Rocacorba ha viscut avui una jornada diferent, on centenars de persones s'han apropat per conèixer una fira tan tradicional, com la del Roser. A més, com cada any els més petits han gaudit d'activitats infantils i inflables per tal de garantir una bona fira per a petits i grans.

Una de les novetats d'enguany ha estat la presència de circuits de vehicles i bicicletes elèctriques a la plaça Laurèdia aprofitant la jornada de mobilitat elèctrica de fa un parell de setmanes. A més, també s'hi ha sortejat un iPad per a aquells que han comprat productes de la fira.

Informa: Joel Romero Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.