La Fira inclourà una zona de gastronomia, més productes artesanals i un avió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una zona de gastrononomia, més parades de productes artesanals i un avió que lluirà al Parc Central. Són alguns dels atractius que oferirà la 37a edició de la Fira d'Andorra la Vella, que tindrà lloc el proper cap de setmana al Parc Central. Divendres, en la jornada inaugural, un any més, comptarà amb el programa "La Rotonda".

Queda poc més d´una setmana perquè arribi la Fira d´Andorra la Vella al Parc Central, una fira que enguany comptarà amb més de 200 expositors, 68 a l´interior i 53 a l´espai d´associacions. La consellera de Participació ciutadana, Meri Rabadà, destaca que "necessiten i busquen el suport d'empreses dle país i, per tant, és un bon moment per captar nous patrocinadors i col·laboradors per a les seves activitats".

Enguany s´instal·laran diverses parades d´oferta gastrònòmica on poder fer un pica-pica i dins els agermanaments d´Andorra la Vella, l'ajuntament de Canyelles farà un parell d´activitats. Minguillón ha explicat que hi haurà un cercavila i un correfoc fins a la fira.

Però la fira també comptarà amb un munt d´activitats. Entre diversos atractius, a la zona verda del parc hi haurà instal·lat un avió. Ja al voltant del riu i coincidint amb la finalització de les obres de l´oficina de turisme s´amplia la fira artesanal, en quinze parades.

Per tot plegat, divendres 23 "La Rotonda" d´Andorra Televisió es traslladarà en directe al recinte firal per parlar d´aquest motor social i econòmic de la capital.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.