La gastronomia francesa es reivindica en el seu dia internacional
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Avui és el Dia internacional de la gastronomia francesa, jornada en què se celebra el Goût de France. 1.500 restaurants de 5 continents participen en aquesta iniciativa que té una vessant solidària amb la donació del 5% de la recaptació del menú. A Andorra hi participen 22 restaurants i l´ambaixada, que avui oferirà una recepció i un sopar a càrrec del xef Michel Dussau. Per l´ocasió també s´oferirà una xerrada dels vins de Domain de Chevalier.
Les jornades Goût de France a Andorra s´acabaran avui després de 10 dies i ho fan en el dia internacional de la gastronomia francesa en què hi participen 1.500 restaurants d´arreu del món en països com Corea del Sud, Japó, Brasil, Rússia, Alemanya.
Més de 1.000 xefs entre tots aquests països es comprometen a fer un menú típicament francès com el que aquesta nit ha preparat el xef Michel Dussau per als comensals convidats a l´ambaixada de França. Un dels trets de la gastronomia del país veí és el gaudi del producte, per això el xef proposarà un joc als comensals.
Entorn de les jornades també pren importància el vi. Aquesta tarda l´enòleg de Domain de Chevalier, Rémy Edange oferirà una conferència sobre un dels grans caldos de la regió de Bordeus. L´acte es farà a les 6 de la tarda a la sala d´actes de MoraBanc.
Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta