La Internacional Liberal recomana a Andorra esperar amb la UE davant el canvi d'escenari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Internacional Liberal alerta que l'escenari de la Unió Europea canviarà i creu que Andorra ha d'esperar per les negociacions. Aquest any el seu congrés es celebrarà a Andorra i s'espera l'assistència de 250 representants europeus.

El Partit Liberal ha presentat avui el Congrés de la Internacional Liberal, que enguany es farà a Andorra del 18 al 21 de maig. Un dels temes centrals serà el futur de la Unió Europea, que des de la Internacional Liberal veuen complicat. Segons Alessandro Bilotta, secretari de relacions internacionals de Internacional Liberal, "estem en un punt en què es decidirà el futur d'Europa i serà molt important veure com les eleccions van canviant l'escenari europeu els pròxims mesos, perquè això pot canviar la cara de la Unió Europea. És un moment molt delicat per a tots els membres de la UE".

En aquest sentit, un dels objectius de Liberals d'Andorra és parlar amb els representants internacionals de l'acostament a la Unió Europea i donar a conèixer la situació del país i les seves especificitats.

En el congrés es commemora el 70è aniversari del Manifest Liberal del 1947 i s'està elaborant un nou document que, segons la Internacional Liberal, representa la via per al liberalisme del segle XXI. Una alternativa al socialisme i als conservadors i que lluita contra el totalitarisme i el populismes "com el de Trump o Le Pen".

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Marc Guadilla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.