La JONCA i els alumnes de les escoles de música preparen el Concert de Primavera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des d'ahir a la tarda i durant tot aquest dissabte els músics de la Jonca i els alumnes de les escoles de música del país posen en comú tot el que han estat preparant per al Concert de Primavera de demà. Aquest matí hem estat amb ells per veure quines són les sensacions que tenen.

Sota la batuta d'Albert Gumí els músics de la Jonca esmerçaven esforços aquest matí per aconseguir encaixar totes les peces d'un concert molt especial, un concert per a tots els públics i per a tots els músics, el que se celebra demà i esdevé ja una tradició de primavera.

"Un cistell de danses i cançons" és el títol d'una proposta que en aquesta edició incorpora peces de refinament i gresca, i de festa i festeig, com indica el programa. El concert representarà una de les primeres experiències en directe per a molts infants que, enguany a més, hauran de cantar. La Jonca serà la protagonista de la primera part, mentre que la segona part serà on els alumnes tindran el seu moment. Els músics són conscients que és un dia per divertir-se.

Demà a les 12 del migdia l'Auditori Nacional s'omplirà de famílies i públic variat sense pretensions, per gaudir de la música popular. La Jonca i els alumnes que assajaran aquesta tarda ultimen els detalls dels seus solos per no decebre ningú.

Informa: Jordi Domingo Imatges: Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.