La Massana Fogons espera que el 50% dels comensals siguin turistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els responsables de la Massana Fogons aspiren que prop d'un 50% dels assistents siguin turistes. La nova edició d'aquest certamen gastronòmic es durà a terme a l'octubre i tindrà la participació de 16 establiments.

La Massana Fogons compleix 10 anys d'existència. Es tracta d'una cita gastronòmica, on s'ofereixen menús especials i que vol fer conèixer la cuina d'alta muntanya. La majoria dels visitants són gent del país, però creix el nombre de visitants estrangers, sobretot catalans. El conseller de Turisme de la parròquia, Sergi Balielles, vol que els turistes arribin a ser el 50% dels comensals que atreu la iniciativa.

Pels restauradors es tracta d'una bona oportunitat en temporada baixa.El gerent de la Borda Secreta, Josep González, explica que intenten "oferir plats que d'una altra manera seria més difícil pel preu o per les possibilitats de fer-los".

La iniciativa coincidirà la setmana vinent amb unes jornades de divulgació dels bolets a Arinsal.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.