La Massana haurà de triar entre la llista de l'actual cònsol i la de l'exministre Albert Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la Massana tenen dret a vot 2.743 persones, un 15,5% més que ara fa quatre anys. Enguany els massanencs tenen dues opcions: la continuïsta de Ciutadans Compromesos i la de Demòcrates per Andorra.

A la parròquia massanenca els dos partits que es presenten a les eleccions també han fet l'enganxada de cartells al migdia. Els primers han estat Ciiutadans Compromesos, que són actualment al comú, i després ha estat el torn de Demòcrates per Andorra.

L'exministre de Cultura Albert Esteve i Judit Villaró han penjat els cartells en presència de la resta de candidats i també de part de l'executiu, com el cap de Govern i diversos ministres. Precisament Martí ha retret les paraules dels liberals en què asseguraven que Ciutadans Compromesos arrassarien a la parròquia. Ha assegurat que no li van semblar "gens elegants" i ha demanat humilitat i respecte per a la resta de contrincants a totes les parròquies.

Passaven pocs minuts de migdia quan els candidats de Ciutadans Compromesos, acompanyats per un nombrós grup de simpatitzants, penjava els primers cartells a la plaça del Pi. L'aposta de la seva candidatura és clara: seguir amb la gestió que han fet durant 4 anys al comú i que els ha permès reduir-ne el deute i acostar la política als ciutadans. Baró proposa "inversions als pobles, en serveis i equipaments amb "rigor pressupostari, ja que hi ha un pla de viabilitat que hem de continuar". Ha posat en relleu que "fa dos anys que tenim més ingressos que despeses, i l'estació d'esquí amb els comptes sanejats i que genera beneficis"

Baró ha assegurat que si tornen a resultar elegits, poden rebaixar el deute fins als 9 milions.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.