La Massana rebaixarà fins al 5% la cessió obligatòria de terrenys per construir equipaments públics

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha aprovat la revisió del pla d'urbanisme de la Massana, acceptant la demanda del comú que la cessió obligatòria de sòl per equipaments públics sigui la mínima prevista per la llei, és a dir, d´un 5%. A més, l'executiu ha donat llum verd a l´adhesió d´Andorra a la Xarxa d´Informació Sanitària dels petits Estats de l´OMS.

El consell de ministres ha aprovat la modificació del pla d'urbanisme de la Massana, que ha presentat el comú. La revisió preveu modificacions puntuals de la classificació dels terrenys i la reducció de la cessió obligatòria de sòl per a equipaments públics al mínim establert per la llei. El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que la llei "preveu que aquestes cessions puguin estar en uns percentatges d'entre el 15 i el 5% i, en aquest cas, el comú de la Massana demana -dins els límits que preveu la llei- que la totalitat de les cessions obligatòries estiguin a la banda baixa, per tant, en aquest percentatge del 5%".

Per altra banda, el Govern ha aprovat l´adhesió a la Xarxa d'informació dels petits estats de l´Organització Mundial de la Salut. Una de les finalitats d'aquesta iniciativa és avaluar els sistemes d'informació en aquest àmbit. Finalment, s'han fet públiques les dates de la temporada de pesca d'enguany. Als rius i estanys lliures començarà el 9 d'abril i acabarà el 16 d'octubre.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.